Over ons

Ongediertebestrijding Oost-Nederland is een betrouwbaar en gedegen bedrijf van Peter Wolters. Hieronder stelt hij zich voor:

"Ik heb de opleiding Bestrijdingstechnicus gevolgd bij het KAD in Wageningen en ben hiermee een EVM-gecertificeerde plaagdierbestrijder. Daarnaast zal ik in de komende jaren verschillende cursussen en bijscholingen volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Ik ben ook continu zelf bezig de dienstverlening en de producten te verbeteren door uit te testen en te monitoren om ervoor te zorgen dat het voldoet aan alle veiligheids- en gezondheidseisen."

Peter staat voor een verantwoorde manier van plaagdierbestrijding en -beheersing. Hij werkt volgens de IPM, wat staat voor het gebruik van duurzame populatiebeheermaatregelen, gebaseerd op drempelwaardes en op de leefwijze en leefgebied van het plaagdier. Dit betekent dat een plaagdierprobleem soms al voor een groot deel op te lossen is door aanpassingen aan de omgeving. Door zijn ervaring in de horeca weet hij hoe belangrijk een goede hygiene is en hij probeert zo milieu- en diervriendelijk mogelijk te werken. Er wordt altijd gestreefd naar minimaal gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen.


EVM-certificaten:

  • Beheersing van plaagdieren

  • Beheersing van houtaantastende organismen

  • Beheersing van rattenpopulaties om gebouwen en voedselopslagplaatsen